همايش ميراث اسلام در غرب
همايش "ميراث اسلام در غرب"، با حضور جمعي از علما، انديشمندان و اساتيد دانشگاه، 18بهمن ماه در شهر "سنت اتين" فرانسه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري تقريب، در اين همايش موضوعاتي چون "ارزشهاي اسلامي و اهميت آن در غني سازي فرهنگ غرب" ، "آگاه سازي افکار عمومي در مورد ميراث اسلامي"، "وظيفه مسلمانان براي احياي آثار و ميراث اسلامي" مورد بحث قرار گرفت.
سخنرانان اين همايش با تأكيد بر تأثير اسلام بر فرهنگ، علم و سنن مردم اروپا، تصريح کردند که بسياري از آداب و سنن اجتماعي، علمي و فرهنگي موجود در اروپا متأثر از حضور مسلمانان در اين قاره است و هيچ کس نمي تواند اين تأثير را انکار کند.
به گزارش منابع خبري، در اين همايش همچنين شماري از انديشمندان مسلمان به سؤالات و شبهات حاضرين در مورد برخي از آموزه هاي اسلامي مانند حجاب، جهاد، حقوق زن و مرد دراسلام و ... پاسخ دادند.